Muzica pe care o practicați astăzi vă așază în rândul celor mai talentate expresii ale momentului. Nu văd viitorul dumneavoastră decât în culori strălucitoare.
Vă voi sta alături, pas cu pas, de aici înainte, cu o bucurie înzecită de speranța pe care ne-o dați tuturor prin crescânda valoare a aparițiilor dumneavoastră.

Alteța Sa Regală Principele Radu al României Despre Corul Regal

Tudor Chirilă despre participarea Corului Regal în show-ul de televiziune Vocea României de la ProTV

Cred că momentul invitatului nu este despre puterea box office-ul invitatului, ci despre ce poate face invitatul pentru concurent. Este un invitat de ţinută, este un cor foarte special şi eu cred că va fi o valoare adaugată bine de tot momentului.

Tudor Chirilă

Concertul Nihil Sine Deo s-a ridicat la înălțimea așteptărilor publicului, de altfel extrem de numeros, și totodată a standardelor impuse de prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Grupul alcătuit aproape în exclusivitate din studenți ai UNMB, care s-au unit în numele pasiunii lor pentru muzică, a reușit să obțină o performanță cu adevărat remarcabilă și demnă de însemnul regal. Le dorim, așadar, colegilor noștri să rămână în continuare la fel de entuziaști și să-și clădească, sub imperiul muncii și al talentului lor, o cât mai lină ascensiune în lumea corală românească și internațională.

Ana Diaconu

Apogeul a fost atins duminica, la Manastirea Curtea de Arges, cand Corul Regal a cantat dumnezeieste

Mirela Neagoe

Anul acesta, un concert de colinde m-a facut sa intru în spiritul sarbatorilor. Un concert care m-a uns pe suflet, m-a îmbatat cu spiritul unui Craciun ca-n povesti si m-a facut sa ma simt norocos. “Concertul extraordinar de Craciun” al Corului Regal” a reusit sa ma aduca într-o stare de bine. În acea stare de bine pe care o cautam de sarbatori. Timp de 60 de minute, Corul Regal a încantat asistenţa din Catedrala Sfantul Iosif cu o serie de colinde tradiţionale romanesti.

Cezar Vasile

Membrii Corului Regal fac cinste artei corale din Romania – o zona artistica ce pe nedrept se afla într-un con de umbra de mai multe decenii. Dar iata ca un grup de tineri entuziasti, patrunsi de frumuseţea fara egal a muzicii corale (caci, nu-i asa, ce instrument poate întrece în splendoare glasul omenesc?) au decis sa i se dedice din tot sufletul!

No.14 plus minus